EETHUIS ROCKANJE

EETHUIS ROCKANJE Heerlijke gerechten snel en gratis bij u thuis bezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Rockanje. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 17:01 Doner schotels besteld ( groot ) precies op tijd, bij het openen vond ik de doner erg karig in het menu. Gelijk gebeld en medewerker gaf aan dat er mogelijk iets verkeerd is gegaan, binnen no time werd er een extra bakje doner bezorgd.
27 jun 2022 om 17:48 Ik had een kapsalon Shoarma besteld, klein. Ik wist niet dat klein zo klein was voor 9 euro. Verder kon ik geen shoarma ontdekken. Wel iets van vlees, maar leek meer op gehakt. Ga er niet meer bestellen!
19 jun 2022 om 22:29 Voor het eerst hier besteld maar nog nooit zo’n karige pizza ontvangen. Gevraagd of er wat pepers op konden maar dat kon waarschijnlijk niet geregeld worden want ze zaten er niet op. Gemiste kans want ik bestel hier niet meer!
18 jun 2022 om 18:13 So delicious ;)
10 jun 2022 om 0:56 6 blikjes bier 18 euro..!!!! niet normaal!!! Zowat 30 gulden..blikje cola 2,50.... 6 gulden!!!! Waar gaan we heen....ja naar de klote
8 jun 2022 om 13:49 Super snelle bezorgd , tussen het bestellen en brengen zat nog geen 20 minuten. Eten was goed, een eenvoudige Margarita pizza voor die prijs, proefde ik er niet vanaf , uit de supermarkt de verse pizza s Margarita zijn 5 euro en smaakt beter, ..
7 jun 2022 om 23:10 Prima
29 mei 2022 om 19:12 Snel en lekker. Geen mogelijkheid om aan te geven dat je sauzen wil bestellen. Gelukkig alles in huis.
28 mei 2022 om 20:54 De bestelling moest geleverd worden op de camping. Werd keurig gebeld dat ze er over 5 minuten zouden zijn. De calzone pizza was prima. De kapsalon shoarma was niet te doen. De patat was rauw, de shoarma moest je zoeken en er zat kerrie over. Geen a
23 mei 2022 om 20:54 Nooit eerder hier spareribs besteld. Was niet lekker helaas dus niet voor herhaling vatbaar
22 mei 2022 om 10:33 Goed eten en vriendelijke mensen!
21 mei 2022 om 23:48 Ik had een pizza met shoarma maar er was bijna geen shoarma op te vinden.