EETHUIS ROCKANJE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Rockanje. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:33 Alles was goed
1 dec 2022 om 21:48 Eten was zoals altijd goed en veel. Lekkerste pizza in de omgeving. Netjes gebeld met de vraag of het een kwartiertje later mocht komen ivm bezorging in Brielle en meerdere adressen. Hier kunnen veel zaken nog van leren.
16 okt 2022 om 12:04 Pizza super ,ostatni raz jadłem taka w Rzymie kilka lat temu .Jak pizza to tylko z tej restauracji
14 okt 2022 om 14:44 Snap er niks van. Bestel hier altijd. Gisteren ook. In de €50 kwijt, is niet erg want dat is eigen keus, maar dan zo weinig shoarmavlees krijgen bij de mixed grill kebab shoarma schotel, was een krap gevuld pita broodje. Zo jammer. Waarom???
12 okt 2022 om 9:51 Eten was koud en veel te laat
8 okt 2022 om 7:48 Zat bijna geen shoarmavlees op mijn pizza
7 okt 2022 om 11:08 Ik plaatst nooit reviews, goed is goed namelijk. Echter dit was zo slecht! De patat was zo hard dat je deze niet kon opeten. Er waren verschillende soorten kaas gebruikt, met name de hele oude kaas maakte de smaak behoorlijk bitter.... Het was slecht
26 sep 2022 om 12:48 Je krijgt niet veel vlees op je kapsalon
12 sep 2022 om 20:02 Precies op tijd goed eten!!
1 sep 2022 om 23:58 duurde lang voor een simpele bestelling. Eten was verder wel ok en nog goed op temp.
20 aug 2022 om 21:33 Nog mooi zo’n smerige taaie pizza gegeten. Komop een pizza bakken en vers bezorgen kan toch niet zo moeilijk zijn. De frites waren koud en nat. Jammer dat we niet veel keuze hebben in Rockanje. Ik bestel hier niets meer .
17 aug 2022 om 0:12 Eerst was de bezorging super laat en hebben we in totaal 1 uur en 3 kwartier zitten wachten. Het brood was taai. De pasta koud. De Turkse pizza was alleen sla en komkommer. En in de Fanta zitten gelei achtige vlokken in en was echt niet goed